Fudgy Pops
Fudgy Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 211 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, ciocolată dulce-amăruie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fudgy Migdale Pops, Fudgy Ciocolata-Banana Pops, și Pop-Uri De Budincă De Banane Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un vas de amestecare din sticlă medie; pus deoparte.
Presărați gelatină peste 2 linguri de apă rece într-un vas mic; pus deoparte.
Combinați laptele, zahărul și pudra de cacao într-o cratiță mică la foc mediu.
Bateți constant până când cacao se dizolvă și amestecul ajunge la foc mic.
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată.
Lăsați să stea 2 minute, apoi bateți ușor până se topește toată ciocolata.
Bateți extractul de vanilie, extractul de migdale și amestecul de gelatină. Porționați amestecul uniform între 4 forme (4 uncii) (1/2 cană de lichid pe matriță) și puneți-l în congelator. Congelați cel puțin 4 ore sau peste noapte.