Fudgy, Picant Scorțișoară Chile Negrese
Reteta Fudgy, picant scorțișoară Chile Brownies este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 9 porții cu 430 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 196 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ancho Chile-Prăjituri Cu Scorțișoară, Brownies Picante De Cacao Fierbinte Cu Scorțișoară, și Brownies Picante De Scorțișoară-Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o cratiță mică la foc mic (sau într-un castron peste o oală cu apă clocotită), topiți ciocolata și untul cu chile, scorțișoară și sare, amestecând ocazional. Se lasă deoparte să se răcească.
Tapetați o tigaie metalică de 9 "x 9" cu hârtie pergament sau folie de aluminiu. Folosiți suficient pentru a crea o buză peste părțile laterale ale tigaiei. Dacă folosiți folie, ungeți ușor cu unt.
Într-un bol de amestecare, combinați amestecul de ciocolată topită cu zahărul. Când sunt combinate, adăugați ouăle.
Se amestecă până se omogenizează, apoi se pliază în făină.
Transferați în tava de copt.
Coaceți până când brownies-urile se simt ferme și un cuțit de tăiat înfipt în centru iese curat (totuși doriți să se lipească câteva firimituri), aproximativ 30 de minute.
Folosind buza de pergament sau folie, scoateți brownies-urile din tigaie și răciți-le complet. Pentru a îmbunătăți foarte mult textura și aroma, înfășurați placa brownie în plastic și lăsați-o să stea câteva ore sau până peste noapte la temperatura camerei. Feliați în 9 pătrate mari, 16 medii sau 25 mici și serviți.