Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fudgy Macaroon Bars. Această rețetă servește 36 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 219 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Macaroon Baruri, Batoane De Macaroon Cu Ciocolată, și Batoane De Macaroon Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
2
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă zahărul, făina, sarea, vanilia și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
3
Întindeți jumătate din aluat într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Într-un castron mare, combinați ingredientele de umplere. Lingură peste stratul de ciocolată. Întindeți cu grijă amestecul de ciocolată rămas peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Coaceți la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când părțile laterale se îndepărtează de tigaie. Se presară imediat cu chipsuri de ciocolată. Lăsați chipsurile să se înmoaie câteva minute, apoi întindeți-le pe bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Se presară cu nuci. Se răcește complet înainte de tăiere.