Fudge Ușor De Scorțișoară
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Fudge ușor de scorțișoară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 598 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Scorțișoară Fudge, Scorțișoară Fudge, și Scorțișoară-Ciocolată Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, permițând foliei să se extindă pe laturi. Folie de unt.
În castron, se amestecă împreună zahăr, cacao și scorțișoară.
Într-o cratiță, încălziți untul și laptele până se topește untul.
Scoateți din căldură; adăugați extract de vanilie.
Combinați cu amestecul de zahăr. Se amestecă nucile.
Se toarnă în tigaie pregătită. La frigider cel puțin 1 oră.
Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Tăiați în pătrate de 2 inci. Tăiați în diagonală fiecare pătrat în jumătate, făcând triunghiuri.
Garnisiți cu jumătăți de nuci, dacă doriți.