Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano

Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano
Frunza de varză de Bruxelles, anghinarea de Ierusalim și măslinul Castelvetrano este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, piper, măsline castelvetrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Frunze De Varză De Bruxelles, Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, și Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mediu. Bateți încet uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, împingeți fiecare măslin până când groapa se eliberează; aruncați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
3
Tăiați măslinele fără sâmburi în bucăți și adăugați în castron cu amestecul de suc de lămâie-ulei de măsline; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați baza unui germen de Bruxelles. Scoateți cu grijă frunzele exterioare, continuând să tăiați baza pentru a elibera frunzele. Opriți-vă când ajungeți la frunzele interioare galbene care sunt strâns împachetate, rezervați această parte a germenului pentru o altă utilizare. Repetați cu varza de Bruxelles rămasă și adăugați frunzele în castron cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Cojiți anghinarea de Ierusalim și feliați subțire folosind un feliator de mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
6
Adăugați-le în castron și aruncați cu pansamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați piperul, sarea și hamsiile și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Împărțiți între 4 farfurii de salată, deasupra cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista