Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano

Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano
Frunza de varză de Bruxelles, anghinarea de Ierusalim și măslinul Castelvetrano este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, piper, măsline castelvetrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Frunze De Varză De Bruxelles, Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, și Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mediu. Bateți încet uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, împingeți fiecare măslin până când groapa se eliberează; aruncați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
3
Tăiați măslinele fără sâmburi în bucăți și adăugați în castron cu amestecul de suc de lămâie-ulei de măsline; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați baza unui germen de Bruxelles. Scoateți cu grijă frunzele exterioare, continuând să tăiați baza pentru a elibera frunzele. Opriți-vă când ajungeți la frunzele interioare galbene care sunt strâns împachetate, rezervați această parte a germenului pentru o altă utilizare. Repetați cu varza de Bruxelles rămasă și adăugați frunzele în castron cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Cojiți anghinarea de Ierusalim și feliați subțire folosind un feliator de mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
6
Adăugați-le în castron și aruncați cu pansamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați piperul, sarea și hamsiile și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Împărțiți între 4 farfurii de salată, deasupra cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista