Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano
Frunza de varză de Bruxelles, anghinarea de Ierusalim și măslinul Castelvetrano este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, piper, măsline castelvetrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Frunze De Varză De Bruxelles, Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, și Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mediu. Bateți încet uleiul.
Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, împingeți fiecare măslin până când groapa se eliberează; aruncați gropile.
Tăiați măslinele fără sâmburi în bucăți și adăugați în castron cu amestecul de suc de lămâie-ulei de măsline; pus deoparte.
Tăiați baza unui germen de Bruxelles. Scoateți cu grijă frunzele exterioare, continuând să tăiați baza pentru a elibera frunzele. Opriți-vă când ajungeți la frunzele interioare galbene care sunt strâns împachetate, rezervați această parte a germenului pentru o altă utilizare. Repetați cu varza de Bruxelles rămasă și adăugați frunzele în castron cu pansament.
Cojiți anghinarea de Ierusalim și feliați subțire folosind un feliator de mandolină.
Adăugați-le în castron și aruncați cu pansamentul.
Adăugați piperul, sarea și hamsiile și aruncați pentru a combina.
Împărțiți între 4 farfurii de salată, deasupra cu brânză.