Frunze De Pâine Scurtă Cu Brânză Albastră

Frunze De Pâine Scurtă Cu Brânză Albastră
Această rețetă face 20 de porții cu 64 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă 18 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., frunzele de brânză albastră ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci pecan, unt, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, Salată De Mere, Brânză Albastră Și Alune Pe Frunze De Andive, și Fursecuri Picante Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pecanele tocate într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt ușor prăjite. Se răcește 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Procesați brânza albastră și untul într-un robot de bucătărie timp de 10 până la 15 secunde sau până când sunt cremoase, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați făină și următoarele 3 ingrediente; pulsați de 9 până la 10 ori sau până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați nuci pecan prăjite; pulsați de 9 până la 10 ori sau până când amestecul formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Transferați amestecul pe folie de plastic pe o suprafață plană și adunați aluatul într-o formă de bilă; aplatizați într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Pat sau rola la 1/8-la 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Tăiați cu tăietori în formă de frunze de 1 1/2 și 2 inci.
9
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți la 325 timp de 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se transferă într-o grătar; se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista