Frunze de dafin - pui fiert cu naut
Puiul fiert cu frunze de dafin cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1003 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $2.8 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pui fiert cu năut și ardei, Pui fiert cu năut și Bietă Elvețiană, și Pui fiert Tabasco cu năut și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Adăugați frunzele de dafin. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper, adăugați în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul într-o farfurie și turnați din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime; lăsați frunzele de dafin în tigaie.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până aproape se evaporă, aproximativ 2 minute.
Întoarceți puiul în tigaie.
Adăugați nautul și 3/4 cană din bulionul de pui. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când puiul este fraged, 17 până la 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin și transferați puiul într-un platou. Se amestecă fâșiile de piper și pătrunjelul în năut și se condimentează cu sare și piper; adăugați puțin bulion de pui la năut dacă par uscate. Puneți amestecul de naut peste pui și serviți.