Fructele proaspete cu vinaigret Balsamic necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, portocale mandarine, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bun. Vinetă Balsamică Proaspătă De Zmeură, Salată De Câmp Cu Vinetă Balsamică Proaspătă, și Salată de șuncă de țară cu Mozzarelan proaspăt și vinetă Balsamic-melasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele șapte ingrediente; se agită bine. Se da la frigider 1 ora. Tapetați un platou cu salată verde. Aranjați fructele peste salată; stropiți cu pansament.