Fructe Fulgi De Ovăz Cookie Baruri

Fructe Fulgi De Ovăz Cookie Baruri
Nevoie de un desert vegetarian? Fructe fulgi de ovăz Cookie Baruri ar putea fi o reteta spectaculoasa pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fulgi De Ovăz Cookie Baruri, Batoane Sănătoase De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, și Simplu Fulgi De Ovăz Cookie Gem Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați untul, zahărul brun, făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și ovăzul rulat. Apăsați 2 căni de amestec în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Ovăz LaminatOvăz Laminat
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Întindeți conservele deasupra și presărați cu amestecul rămas de firimituri, apăsând ușor firimiturile în gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista