Fructe exotice Pavlovan este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 172 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți suc de ananas, mango, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Fructe Exotice, Pizza De Desert Cu Fructe Exotice, și Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Granita: răzuiți semințele de fasole de vanilie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahăr; mash cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3
Într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană suc de ananas și amestec de zahăr până când zahărul este topit. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Combinați amestecul cu sucurile rămase; congelați peste noapte într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din congelator cu 510 minute înainte de servire. Rake cu furculiță pentru a servi.
6
Bezea: într-un bol mediu, bateți albușurile de ou, adăugând treptat 6 linguri de zahăr; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în 3 linguri de zahăr pudră cu spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pe o foaie de copt căptușită cu pergament, lingurați bezea în 6 movile; se presară cu zahăr pudră rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți la 250 până se formează crusta, dar centrul este moale, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se răcește, se transferă într-un recipient etanș și se pune la congelator până este gata de utilizare, până la 3 săptămâni.
1
Combinați sucul de fructe de pasiune și mango cubat cu zahăr (dacă este necesar) într-un blender; adăugați apă dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De Pasiune
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți un bazin de sos pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Așezați bezea deasupra sosului. Drapați felii de mango pe farfurie și adăugați o lingură mică de granita.