Fructe de vacanță și coajă de nuci

Fructe de vacanță și coajă de nuci
Această rețetă face 10 porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă $1.05 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fructele de vacanță și coaja de nuci ar putea fi o remarcabilă fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ghimbir cristalizat, ciocolată, cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Holiday Jewel Bark.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele, fisticul și ghimbirul într-un castron mediu, amestecând bine. Tapetați foaia de copt cu folie rezistentă; tigaie rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CireșeCireșe
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Puneți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas termorezistent; gatiti peste apa clocotita pana se topeste ciocolata, amestecand frecvent (aproximativ 5 minute). Se amestecă jumătate din amestecul de fructe; se întinde pe tigaia pregătită. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți amestecul de ciocolată uniform într - un dreptunghi de 11 x 9 inci. Presărați imediat amestecul de fructe rămas uniform deasupra amestecului de ciocolată; se răcește (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FructeFructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
TigaieTigaie
3
Se rupe în bucăți de 10 (3 inci); servi.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista