Fructe de vacanță și coajă de nuci
Această rețetă face 10 porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă $1.05 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fructele de vacanță și coaja de nuci ar putea fi o remarcabilă fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ghimbir cristalizat, ciocolată, cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Holiday Jewel Bark.
Instrucțiuni
Combinați cireșele, fisticul și ghimbirul într-un castron mediu, amestecând bine. Tapetați foaia de copt cu folie rezistentă; tigaie rece.
Puneți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas termorezistent; gatiti peste apa clocotita pana se topeste ciocolata, amestecand frecvent (aproximativ 5 minute). Se amestecă jumătate din amestecul de fructe; se întinde pe tigaia pregătită. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți amestecul de ciocolată uniform într - un dreptunghi de 11 x 9 inci. Presărați imediat amestecul de fructe rămas uniform deasupra amestecului de ciocolată; se răcește (aproximativ 10 minute).
Se rupe în bucăți de 10 (3 inci); servi.