Fructe de mare și curcan-cârnați Gumbo

Fructe de mare și curcan-cârnați Gumbo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gumbo cu fructe de mare și cârnați de curcan. Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, file de somn și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fructe De Mare Și Cârnați Gumbo, Gumbo Picant Cu Fructe De Mare Și Cârnați, și Cajun fructe de mare și Andouille Cârnați Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presara faina peste partea de jos a oală mare grele. Amestecați făina constant la foc mediu-mic până când făina devine maro aurie (nu lăsați să ardă), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă făina rumenită în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adauga ceapa si ardeiul gras si saut pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați usturoi, cimbru și frunze de dafin; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Se adauga carnatii si saut pana se rumenesc, despartindu-se cu dosul lingurii, aproximativ 5 minute, apoi se adauga faina rumenita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Adăugați roșiile cu sucuri, bulion și condimente Creole. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
8
Adăugați creveți și somn în oală și fierbeți doar până când fructele de mare sunt opace în centru, aproximativ 5 minute. Aruncați frunza de dafin. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
SomnSomn
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Per porție: calorii, 317; grăsimi totale, 9 g; grăsimi saturate, 2 g; Colesterol, 151 mg.
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este fabulistul Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Fabulistul Albarino
Fabulistul Albarino
Piersicile strălucitoare cu o răsucire de lămâie-lime vă vor revigora, deoarece grapefruitul vă încapsulează toate simțurile. Honeysuckle adaugă un palat rotund, în timp ce aciditatea strălucitoare menține lumina vinului și complimentează efervescența, perfectă pentru relaxare în timp ce plutiți pe râul leneș.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista