Fructe de mare coace pentru doi
Fructe de mare coace pentru doi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, file de halibut, scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fructe De Mare Paste Coace, Coaceți Fructe De Mare De Țară Joasă, și Fructe de mare și brânză Brunch coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Aranjați halibutul, scoicile și creveții într-un vas de copt din sticlă, sigur pentru cuptor.
Stropiți cu vin, unt și suc de lămâie.
Se presară cu condimente și usturoi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când halibutul a devenit alb și este fulgios, 10 până la 12 minute.
Se presară pătrunjel chiar înainte de servire.