Frozen Stratificat Sorbet Torte

Frozen Stratificat Sorbet Torte
Frozen stratificat Sorbet Torte ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, mango, napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Lemon Sorbet Torte, Mango Sorbet Torte, și Sorbet De Pepene Galben Stratificat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente; pus deoparte.
2
Bateti Mango sorbet și 1/2 ceasca rece bici până amestecate; răspândit pe partea de jos a 9-inch springform pan. Acoperiți cu jumătate din amestecul de firimituri; apăsați ușor în sorbet. Înghețați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De MangoSorbet De Mango
SorbetSorbet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateti sorbet de nucă de cocos și 1/2 cana bici rece până la omogenizare; răspândit peste amestecul de firimituri în tigaie. Se acoperă cu amestecul de firimituri rămas; apăsați ușor în sorbet. Înghețați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
SorbetSorbet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Bateti sorbet de zmeura si 1/2 cana bici rece până la omogenizare; răspândit peste amestec firimituri. Acoperiți cu biciul rece rămas. Înghețați 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
SorbetSorbet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți torte din congelator 10 min. înainte de servire.
6
Lăsați să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor. Slăbiți torte de la marginea tigaie; elimina jantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Încingeți torte cu fructe de pădure și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista