Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 336 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Înghețată Fromage Blanc, Miere Fromage Blanc, și Fromage Blanc Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți generos un vas de copt superficial de 2 litri (2 L), cu laturile care au o înălțime de cel puțin 2 1/2 inci (8 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Presărați câteva linguri de zahăr în interior,înclinați vasul pentru a acoperi fundul și părțile laterale, apoi răsturnați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Folosind o spatulă de cauciuc sau un mixer electric cu accesoriul cu palete, zdrobiți untul foarte moale cu coaja de lămâie și amidonul de porumb până când este complet neted. Bateți gălbenușurile până se omogenizează, apoi bateți în fromage blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Nonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Cu un mixer electric sau cu mâna, bateți albușurile cu sarea într-un castron curat și uscat (nu din plastic) până se spumează. Măriți viteza și bateți până când albii încep să se îngroape și să-și păstreze forma. În timp ce bateți, adăugați treptat 10 linguri de zahăr, câte 1 lingură odată. După ce ați adăugat tot zahărul, bateți până se înțepenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Îndoiți o treime din albușurile bătute în amestecul fromage blanc, apoi pliați albușurile rămase până se încorporează. Este în regulă să ai niște bucăți mici de alb; este de preferat să pliezi prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
7
Răsturnați aluatul în vasul de copt pregătit, neteziți ușor blatul și presărați cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți pe un raft din mijloc (sau puțin mai sus, dacă este posibil) timp de 30 de minute, până când partea superioară se rumeneste și suflul este doar setat, dar totuși foarte jiggly în centru dacă îl împingeți. În funcție de cuptorul dvs., acest lucru poate dura puțin mai puțin sau mai mult timp. În loc să treceți prin timpi stricți de coacere, atingeți centrul pentru a spune când ați terminat. Dacă vă place souffl-ul dvs. cremos la mijloc, Centrul ar trebui să se simtă destul de moale, ca budinca curgătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Dacă vă place mai ferm, îl puteți coace până când o scobitoare introdusă în centru iese destul de curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
12
Din viața dulce din Paris de David Lebovitz. Drepturi de autor (c) 2009 de David Lebovitz. Publicat de Broadway Books.David Lebovitz a locuit în San Francisco timp de douăzeci de ani înainte de a se muta la Paris. A copt la mai multe restaurante notabile înainte de a-și începe cariera de autor de cărți de bucate și scriitor de alimente. Este autorul a patru cărți foarte apreciate despre deserturi și a scris pentru multe reviste alimentare importante, împărtășind rețetele sale bine testate scrise cu o supă de umor. Blogul său popular, premiat, www.davidlebovitz.com, distrează cititorii din întreaga lume cu rețete dulci și sărate în timp ce încearcă să dezvăluie complexitatea vieții la Paris.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.