Fromage Blanc Souffle
Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 336 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Înghețată Fromage Blanc, Miere Fromage Blanc, și Fromage Blanc Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți generos un vas de copt superficial de 2 litri (2 L), cu laturile care au o înălțime de cel puțin 2 1/2 inci (8 cm).
Presărați câteva linguri de zahăr în interior,înclinați vasul pentru a acoperi fundul și părțile laterale, apoi răsturnați orice exces.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c).
Folosind o spatulă de cauciuc sau un mixer electric cu accesoriul cu palete, zdrobiți untul foarte moale cu coaja de lămâie și amidonul de porumb până când este complet neted. Bateți gălbenușurile până se omogenizează, apoi bateți în fromage blanc.
Cu un mixer electric sau cu mâna, bateți albușurile cu sarea într-un castron curat și uscat (nu din plastic) până se spumează. Măriți viteza și bateți până când albii încep să se îngroape și să-și păstreze forma. În timp ce bateți, adăugați treptat 10 linguri de zahăr, câte 1 lingură odată. După ce ați adăugat tot zahărul, bateți până se înțepenește.
Îndoiți o treime din albușurile bătute în amestecul fromage blanc, apoi pliați albușurile rămase până se încorporează. Este în regulă să ai niște bucăți mici de alb; este de preferat să pliezi prea mult aluatul.
Răsturnați aluatul în vasul de copt pregătit, neteziți ușor blatul și presărați cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr.
Coaceți pe un raft din mijloc (sau puțin mai sus, dacă este posibil) timp de 30 de minute, până când partea superioară se rumeneste și suflul este doar setat, dar totuși foarte jiggly în centru dacă îl împingeți. În funcție de cuptorul dvs., acest lucru poate dura puțin mai puțin sau mai mult timp. În loc să treceți prin timpi stricți de coacere, atingeți centrul pentru a spune când ați terminat. Dacă vă place souffl-ul dvs. cremos la mijloc, Centrul ar trebui să se simtă destul de moale, ca budinca curgătoare.
Dacă vă place mai ferm, îl puteți coace până când o scobitoare introdusă în centru iese destul de curată.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din viața dulce din Paris de David Lebovitz. Drepturi de autor (c) 2009 de David Lebovitz. Publicat de Broadway Books.David Lebovitz a locuit în San Francisco timp de douăzeci de ani înainte de a se muta la Paris. A copt la mai multe restaurante notabile înainte de a-și începe cariera de autor de cărți de bucate și scriitor de alimente. Este autorul a patru cărți foarte apreciate despre deserturi și a scris pentru multe reviste alimentare importante, împărtășind rețetele sale bine testate scrise cu o supă de umor. Blogul său popular, premiat, www.davidlebovitz.com, distrează cititorii din întreaga lume cu rețete dulci și sărate în timp ce încearcă să dezvăluie complexitatea vieții la Paris.