Frogmill bezea Gateau ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de migdale, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Frogmill Bezea Gateau, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Aproape Fudge Gateau.
Instrucțiuni
1
Așezați ouăle și zahărul într-un bol în picioare peste apă fierbinte și bateți până când amestecul este palid și îngroșat (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scoate de pe foc și se amestecă încă 2 minute. Îndoiți făina cernută și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă într-o cutie de tort de 8 inci care a fost unsă, îndulcită și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Coaceți într-un cuptor de 375 de grade timp de 25 de minute. Se răcește pe un suport pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți laptele până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Se amestecă gălbenușurile de ou cu zahărul și, atunci când sunt bine combinate, se adaugă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
3
Bateți până se omogenizează și apoi adăugați treptat laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați crema de patiserie înapoi în cratiță la foc blând și bateți până când crema fierbe și se îngroașă. Aroma cu extract de migdale și apoi mai mici de căldură și se lasă să gătească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Cremă De Patiserie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți de pe foc și răciți așezând o bucată de hârtie cerată cu unt pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele.
6
Pentru a face bezea: bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Aromă cu extract de migdale și apoi pliați în zahăr. Acest amestec trebuie să fie foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
7
Pentru garnitură: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tăiați tortul în 3 straturi. Înmuiați stratul inferior și mijlociu cu creme de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
9
Întindeți straturile inferioare și mijlocii ale tortului cu crema de patiserie răcită și presărați cu șuvițele de migdale. Reformați tortul și așezați-l pe un vas mare rotund pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Cremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Întindeți tortul cu un strat subțire de bezea. Umpleți o pungă mare de conducte cu un vârf în formă de trandafir și bezea de țeavă în bucle verticale în jurul părților laterale și deasupra tortului. Tort de praf cu zahăr cofetari cernute și locul în cuptor timp de 3 minute pentru a maro ușor.