Frișcă caldă și salată de fasole Fava
Cald frișcă și salată de fasole Fava ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, fasole fava, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava, Salată caldă de fasole Fava Kamut cu sos de busuioc Pancetta, și Salată caldă de cartofi și Frisee.
Instrucțiuni
Scoateți fasolea. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați fasolea și fierbeți 2 minute dacă este mare, 1 minut dacă este mic; scurgeți și transferați într-un castron cu apă cu gheață.
Scurgeți când se răcește, apoi îndepărtați pielea exterioară din fiecare fasole prin ciupirea capătului bobului opus capătului care l-a conectat la păstăi. Fasolea decojită va aluneca ușor. Ar trebui să aveți aproximativ 1 până la 1 cană de fasole decojită.
Se sotează pancetta în ulei de măsline într-o tigaie la foc moderat, până când își redă cea mai mare parte a grăsimii și începe să fie crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați șalotă și saut până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Puneți frise într-un castron de servire.
Adăugați conținutul de tigaie, pătrunjel și oțet.
Aruncați bine, apoi adăugați favas, condimentați cu sare și piper și aruncați din nou.
Gustați și reglați condimentele.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;