Frișcă caldă și salată de fasole Fava

Frișcă caldă și salată de fasole Fava
Cald frișcă și salată de fasole Fava ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, fasole fava, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava, Salată caldă de fasole Fava Kamut cu sos de busuioc Pancetta, și Salată caldă de cartofi și Frisee.

Instrucțiuni

1
Scoateți fasolea. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați fasolea și fierbeți 2 minute dacă este mare, 1 minut dacă este mic; scurgeți și transferați într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți când se răcește, apoi îndepărtați pielea exterioară din fiecare fasole prin ciupirea capătului bobului opus capătului care l-a conectat la păstăi. Fasolea decojită va aluneca ușor. Ar trebui să aveți aproximativ 1 până la 1 cană de fasole decojită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Se sotează pancetta în ulei de măsline într-o tigaie la foc moderat, până când își redă cea mai mare parte a grăsimii și începe să fie crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șalotă și saut până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
6
Puneți frise într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați conținutul de tigaie, pătrunjel și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Aruncați bine, apoi adăugați favas, condimentați cu sare și piper și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista