Fritto Misto ușor și crocant

Fritto Misto ușor și crocant
Rețeta Fritto Misto ușor și crocant poate fi preparată în aproximativ 1 oră . Această rețetă este pentru 4 persoane. O porție conține 4579 de calorii , 30 g de proteine și 478 g de grăsimi . Pentru 6,02 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de calamar, sare și piper kosher, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Funcționează bine ca fel principal scump. Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor spoonacular de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Supă de pui ușoară și cu bucăți mari , Alfredo ușoară și ușoară și Paste ușoare și gustoase cu roșii, busuioc și mozzarella pentru o seară fierbinte de vară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul: Umpleți o cratiță mare, cu fund gros, cu ulei pe jumătate. Începeți să încălziți uleiul la foc mediu, dar nu lăsați să se rupă până nu aveți totul gata. Pregătiți calamarul și legumele: Separați corpurile și tentaculele calamarului. Dacă calamarul este mare, tăiați tentaculele în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei VegetalUlei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
4 Calamari întregi Curățați (aproximativ 450 G)4 Calamari întregi Curățați (aproximativ 450 G)
2
Tăiați corpurile calamarilor astfel încât să stea plate, apoi tăiați în fâșii de 0,6 cm grosime și 3,8 cm lungime. Înmuiați calamarul în lapte în timp ce pregătiți restul fritto misto. Curățați tulpinile de anghinare și îndepărtați frunzele exterioare. Feliați-le foarte subțire prin capătul tulpinii. (Dacă aveți anghinare tinere adevărate, nu trebuie să vă faceți griji pentru oboseală; dacă găsiți doar anghinare mari, îndepărtați oboseala spinoasă înainte de a le felia.) Tăiați capetele dovleceilor și feliați-le pe lungime la o grosime de aproximativ 0,6 cm, apoi tăiați în bețișoare lungi de 3,8 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Pregătiți stația de prăjit: Pe o tavă de copt sau un platou mare, combinați făina, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Aveți pregătite feliile de lămâie, usturoi, pătrunjel și rozmarin și puneți-le în apropiere. Acoperiți un platou cu prosoape de hârtie sau hârtie de copt. Măriți temperatura uleiului până când ajunge la 190°C (375°F) pe un termometru pentru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Între timp, scurgeți calamarul; amestecați calamarul, anghinarele și dovleceii prin făină. Scuturați tava de copt înainte și înapoi pentru a acoperi ingredientele. După ce uleiul a atins temperatura dorită, adăugați aproximativ o treime din ingredientele înfăinate, plus câteva felii de lămâie și usturoi și lăsați să se gătească aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Adăugați aproximativ o treime din rozmarin și pătrunjel și continuați să gătiți până când legumele și calamarul devin ușor aurii, încă 1-2 minute. Folosind o strecurătoare chinezească sau o strecurătoare (sau, în ultimă instanță, o lingură cu crestătură), transferați alimentele prăjite pe un platou tapetat cu hârtie de copt pentru a se scurge. Condimentați cu mai multă sare și pătrunjel tocat și serviți cu felii de lămâie. Cel mai bine se servește fierbinte, așa că lăsați-vă oaspeții să se bucure de mâncare în timp ce începeți să gătiți următoarea tranșă. Fotografie de David Malosh
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista