Fritto Misto
Fritto Misto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 672 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, fâșii largi de ardei gras, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fritto Misto, Fritto Misto, și Simplu Fritto Misto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 8 frigarui din lemn
Frigarui 1 bocconcini și 1 salam pe fiecare dintre cele 4 frigarui. Frigărui 1 ficat de pui și 1 ceapă pe fiecare dintre cele 4 frigarui rămase.
Faceți o dragă de 1 cană făină de orez, oregano, pătrunjel și puțină sare și piper.
Faceți un aluat combinând restul de 1 cană de făină de orez cu făina universală, fulgi de ardei roșu, praf de usturoi și condimente italiene.
Se toarnă sifonul club puțin câte puțin și se amestecă până când aluatul este doar ușor slăbit și biciul nu se va ridica. Păstrați o baie de gheață.
Umpleți un cuptor olandez puțin sub jumătate cu ulei și încălziți la foc mediu-mare la 350 de grade F. lucrând în loturi, înmuiați fiecare frigăruie, apoi ardeii și dovleceii, în aluat și prăjiți până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie, se condimentează cu sare și un spray de suc de lămâie. Îngrămădiți pe plăci și devorați.