Frittate Individuale De Cartofi-Slănină
Frittatas individuale de cartofi-Bacon este un fără gluten felul principal. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 201 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză elvețiană, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Frittate Individuale Cu Bacon De Broccoli, Frittate individuale de dovlecei și cartofi, și Varză Individuală De Bruxelles Și Frittate De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți 25 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor.
Tăiați cartofii în cuburi de 1/2 inch.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă cartoful, brânza și slănina.
Combinați înlocuitorul de ou, sarea și piperul negru. Se amestecă uniform amestecul de legume în 12 căni de briose sau ramekine de 6 uncii acoperite cu spray de gătit.
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de legume.
Coaceți la 375 timp de 18 minute sau până când este setat.
Scoateți din cupele de briose și răciți ușor.