Frittata Grecească De Anghinare-Spanac

Frittata greacă de anghinare-spanac ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 284 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte, brânză feta, cartofi maro hash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Frittata de anghinare și spanac, Spanac, Anghinare Și Frittata De Roșii Uscate La Soare, și Piept de pui umplut cu spanac și anghinare cu sos de iaurt grecesc {GF, High Protein + Super Simple} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu.
Adăugați maro hash; se presara cu condimente grecești, și saut 4 până la 5 minute sau până când se rumeneste usor.
Adăugați anghinare tocate și gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine. Se amestecă spanacul și se gătește 2 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând frecvent.
Separați ouăle, rezervând 4 gălbenușuri de ou pentru o altă utilizare.
Combinați restul de 2 gălbenușuri de ou, albușuri și lapte, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de cartofi.
Se presară cu piper și brânză feta. Aranjați feliile de roșii peste feta. Gatiti la foc mediu 3-4 minute sau pana cand marginile sunt setate.
Așezați frittata sub broiler și gătiți 4 până la 5 minute sau până când centrul este setat și partea superioară începe să se rumenească.