Frittata De Dovleac De Vară

Frittata De Dovleac De Vară
Frittata de Squash de vară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 174 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ouă, dovlecei de vară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Frittata De Dovleac De Vară # SundaySupper, Dovlecei de vară și Frittata cu 3 brânzeturi cu Harissan Aioli, și Frittata de sfârșit de vară.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 Linguri. unt într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu-mare; adăugați dovlecei tocați, dovlecei și ceapă și sotati 12 până la 14 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 3 ingrediente pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă peste amestecul de legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 33 până la 35 de minute sau până când marginile sunt ușor rumenite și centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară uniform cu busuioc proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista