Frittata de cartofi, cârnați și Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofi, cârnați și Kale Frittatan. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 390 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, cârnați de fenicul, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Frittata cu cârnați și Kale, Cârnați, Feta și Frittata Kale, și Frittata de dovlecei, ciuperci, Kale și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați raftul la 8 inci de căldură. Crăpați ouăle într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de parmezan ras, condimentați generos cu sare și piper și bateți ouăle până se omogenizează.
Într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline.
Adăugați carnea de cârnați și ceapa și gătiți la foc moderat, rupând cârnații în bucăți mici, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până la sclipire.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt crocante și fierte, aproximativ 5 minute.
Adăugați varza, condimentați cu sare și gătiți, aruncând, până se înmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și înclinați tigaia pentru a învârti uleiul în jurul părților laterale. Împrăștiați cârnații și ceapa în tigaie. Amestecați ouăle și adăugați-le în tigaie. Gatiti la foc moderat timp de 1 minut. Ridicați ușor marginea frittata și înclinați tigaia, permițând o parte din oul nefiert să se scurgă dedesubt. Gatiti pana cand fundul si laturile sunt abia setate, aproximativ 3 minute.
Presărați deasupra restul de 2 linguri de parmezan ras și fierbeți până când ouăle sunt așezate și partea superioară a frittatei se rumeneste ușor, cu 1 până la 2 minute mai mult. Glisați frittata pe o farfurie mare, tăiați-o în pene și serviți fierbinte sau caldă.