Frittata cu cârnați și cartofi

Frittata cu cârnați și cartofi
Frittata de cârnați și cartofi necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 260 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frittata de cartofi, ouă și cârnați, Frittata de cartofi, cârnați și Kale, și Bacon Cartofi Cârnați Frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un 10-in. tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor sau tigaie din fontă bine condimentată, încălziți uleiul de măsline la foc mediu, adăugați cârnați și sotati până se rumenesc ușor, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați cârnații cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie; rezervarea uleiului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Bateți împreună ouăle, laptele, arpagicul, sarea și piperul. Se amestecă cârnații și cartoful. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Aduceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați prazul și saut în ulei rezervat până se înmoaie, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați amestecul de ouă și amestecați pentru a combina. Gatiti 1 minut, apoi amestecati usor 1/2 cana fontina si parmezanul. Gatiti fara a amesteca pana cand marginile de frittata sunt setate si centrul este inca putin moale, aproximativ 2 minute (marginile ar trebui sa para ferme atunci cand tigaia este agitata usor; stratul superior ar trebui sa para umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză FontinaBrânză Fontina
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Presărați deasupra 1/4 cană fontina rămasă și transferați tigaia în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți până când ouăle sunt complet setate și blatul este maro auriu deschis, 5 până la 7 minute. Dacă blatul nu s-a rumenit, frittata se fierbe aproximativ 5 in. de la elementul de încălzire, păstrând ușa cuptorului întredeschisă, până când este ușor aurie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Feliați frittata în pene.
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista