Frittata cu cartofi și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Frittata cu cartofi și Prosciutto. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 441 calorii. Mergeți la magazin și ridicați baguette, parmezan, prosciutto și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi și Prosciutto Frittata, Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto, și Prosciutto crocant și Frittata Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 9 1/2 inci la foc mediu.
Adăugați cartoful, ceapa și usturoiul. Condimentează amestecul de cartofi cu sare și piper, după gust.
Se sotează la foc mediu-mic până când cartoful este auriu și crocant la exterior, fraged în interior, aproximativ 7 până la 10 minute.
Bateți ouăle, smântâna, parmezanul, prosciutto și busuiocul într-un bol mediu pentru a amesteca. Amestecați amestecul de ouă în amestecul de cartofi din tigaie. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul de oua este aproape setat, dar blatul este inca slab, aproximativ 3 minute.
Așezați tigaia sub broiler. Se fierbe până când partea de sus este setată și se rumenesc, aproximativ 4 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, slăbiți frittata din tigaie și glisați frittata pe o tăietură.
Tăiați frittata în 12 pene.
Împărțiți fiecare bucată de pâine. Prăjiți pâinea pe o tigaie la grătar până devine aurie. De asemenea, puteți prăji partea tăiată a pâinii până la auriu, aproximativ 1 până la 2 minute, păstrând un ceas atent pe pâine, deoarece acestea pot arde cu ușurință. Ungeți părțile tăiate ale pâinii prăjite. Aranjați o pană frittata pe fiecare bucată de pâine de jos. Acoperiți cu blaturile de pâine și serviți.