Frittata cu brânză afumată și slănină Canadiană

Rețeta Frittata cu brânză afumată și slănină Canadiană se poate face în aproximativ 45 de minute. Acest fel principal are 196 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de piper, cartofi maro hash, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Sparanghel, slănină canadiană și Frittata cu brânză: conținut scăzut de carbohidrați, Frittata de spanac cu slănină canadiană și brânză elvețiană, și Broccolini Canadian Bacon Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi, ceapă și slănină; se sotează 8 minute sau până când cartofii se rumenesc.
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Combinați sarea, sosul fierbinte, piperul, ouăle și albușurile într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de cartofi, brânza și ceapa verde tocată.
Încălziți tigaia la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 3 minute sau până când fundul este ușor rumenit, ridicând marginile și înclinând tigaia pe măsură ce ouăle se gătesc pentru a permite porției nefierte să curgă sub porția gătită.
Înfășurați mânerul tăvii cu folie. Se fierbe 2 minute sau până când blatul este ușor rumenit și setat.
Garnisiți cu fâșii de ceapă verde, dacă doriți.