Frittata Antioquena

Frittata Antioquena
Frittatan Antioquena ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de canolan, pâine, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata), și Frittata verde: Frittata con le Erbe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați pâinea în cuburi și întindeți-o pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți timp de 5 până la 7 minute până când sunt aurii și prăjite. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Înveliți o tigaie antiaderentă cu uleiul și puneți-o la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc complet, rupându-l cu o lingură de lemn, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Adăugați plantanele în tigaie și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați plantanele pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Bateti ouale intr-un castron mare, adaugati chorizo-ul fiert si plantanele; condimentează cu sare și piper. Se amestecă ușor pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
PătlaginăPătlagină
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați amestecul de ouă, înclinând tigaia astfel încât ouăle să se răspândească într-un strat subțire. După ce vedeți ouăle deasupra acoperiți tigaia și gătiți până când sunt complet setate și fierte, aproximativ 10 minute. Glisați cu grijă frittata pe un vas de servire, feliați în pene și serviți cu cuburi de pâine presărate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista