Fritelle di Zucchini și Ricotta
Fritelle di Zucchini și Ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica scallions, , sardegna lapte de oaie ricotta, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Rum și Ricotta blinele: Fritelle di Ricottan e Rhum, Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Clătite de conopidă (Fritelle di Cavalofiore).
Instrucțiuni
Încingeți dovleceii cu o răzătoare de mână într-un bol de amestecare.
Adăugați usturoiul, scallions și ricotta și amestecați pentru a amesteca bine.
Adăugați piper, coajă de lămâie și ouă și amestecați.
Adăugați făină, trei până la patru linguri la un moment dat, amestecând constant pentru a evita bulgări, până când toată făina este amestecată. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la 375 grade F sau chiar sub punctul de fumat. Scoateți 1/8 cană de amestec de dovlecei și aruncați ușor în uleiul fierbinte. Având grijă să nu aglomerați tigaia, adăugați încă trei până la patru linguri de dimensiuni similare. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 45 de secunde, si intoarceti cu o spatula. Continuați să gătiți până când toate sunt terminate.
Scurgeți fiecare pe prosoape de hârtie înainte de a pune pe platou de servire cu pene de lămâie și o salată radicchio.