Friptură și plăcintă Irlandeză

Friptură și plăcintă Irlandeză
Steak și Irish Stout Pie este o rețetă Europeană care servește 8. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 551 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, produse de patiserie cu crustă dublă, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Friptură și plăcintă Irlandeză, Friptură și plăcintă Irlandeză, și Irish Stout Shepherd ' s Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați cuburi de friptură pe o farfurie și presărați cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Puneți untura și slănina într-o tigaie mare la foc mediu; se încălzește până se topește untura și slănina începe să sfârâie. Se amestecă cubulețe de friptură făinoase în slănină și untură fierbinte și se gătește, amestecând frecvent, până când friptura și slănina se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați amestecul de friptură într-o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Gatiti si amestecati ceapa si ciupercile in aceeasi tigaie la foc mediu pana cand ceapa se rumeneste usor si ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se transferă în caserolă cu amestec de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Se amestecă berea Irlandeză, pătrunjelul, stafidele și zahărul brun în amestecul de friptură. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
StoutStout
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat și friptura este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Scoateți caserola din cuptor și creșteți temperatura la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Tapetați o farfurie adâncă de 9 inci cu o crustă de plăcintă și coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este parțial gătită și ușor rumenită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Lingura fierte friptură de umplere în crusta plăcintă parțial coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
12
Acoperiți umplutura de friptură cu a doua crustă de plăcintă; ciupiți crusta superioară de crusta inferioară pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
13
Coaceți plăcinta până când crusta superioară este maro aurie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Eticheta argintie Pinot Noir are o culoare rubinie strălucitoare și dezvăluie un parfum atrăgător de prune roșii, flori și condimente dulci. Aromele abundente de cireș negru, coacăz întunecat și căpșuni completează Palatul de pluș, în timp ce notele de lemn de santal continuă în finisajul moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista