Friptură și plăcintă Irlandeză
Steak și Irish Stout Pie este o rețetă Europeană care servește 8. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 551 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, produse de patiserie cu crustă dublă, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Friptură și plăcintă Irlandeză, Friptură și plăcintă Irlandeză, și Irish Stout Shepherd ' s Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați cuburi de friptură pe o farfurie și presărați cu făină.
Puneți untura și slănina într-o tigaie mare la foc mediu; se încălzește până se topește untura și slănina începe să sfârâie. Se amestecă cubulețe de friptură făinoase în slănină și untură fierbinte și se gătește, amestecând frecvent, până când friptura și slănina se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Transferați amestecul de friptură într-o caserolă mare.
Gatiti si amestecati ceapa si ciupercile in aceeasi tigaie la foc mediu pana cand ceapa se rumeneste usor si ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Se transferă în caserolă cu amestec de friptură.
Se amestecă berea Irlandeză, pătrunjelul, stafidele și zahărul brun în amestecul de friptură. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat și friptura este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Scoateți caserola din cuptor și creșteți temperatura la 400 de grade F (200 de grade C).
Tapetați o farfurie adâncă de 9 inci cu o crustă de plăcintă și coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este parțial gătită și ușor rumenită, aproximativ 10 minute.
Lingura fierte friptură de umplere în crusta plăcintă parțial coapte.
Acoperiți umplutura de friptură cu a doua crustă de plăcintă; ciupiți crusta superioară de crusta inferioară pentru a sigila bine.
Coaceți plăcinta până când crusta superioară este maro aurie, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir]()
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Eticheta argintie Pinot Noir are o culoare rubinie strălucitoare și dezvăluie un parfum atrăgător de prune roșii, flori și condimente dulci. Aromele abundente de cireș negru, coacăz întunecat și căpșuni completează Palatul de pluș, în timp ce notele de lemn de santal continuă în finisajul moale și elegant.