Friptură înăbușită cu sos Adobo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura înăbușită cu sos Adobo. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 292 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ardei iute chipotle în sos adobo, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Friptură înăbușită în sos de parmezan-boabe de piper, Friptură de mușchi cu sos bogat de ciuperci, și Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți muschiul în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Scurgeți chipotles într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană sos adobo. Rezervați ardei iute pentru o altă utilizare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele și ceapa; gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați sosul adobo și consomm; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Combinați sosul de soia și amidonul de porumb; se amestecă bine.
Se adaugă în tigaie; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.