Friptură Ușoară De Porc Glazurată Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ușor friptura de porc glazurată cu afine. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 206 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Glazurată Cu Afine, Friptură De Porc Savuroasă Cu Glazură De Afine, și Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, sucul de mere, sosul de grătar și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în amestecul de afine. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Puneți deoparte 1 cană de sos.
Așezați friptura într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit,la 350, timp de 1 oră. Puneți o treime din glazura rămasă peste carnea de porc.
Coaceți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 de minute, ungând de două ori.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sos rezervat.