Friptură Ușoară De Porc Glazurată Cu Afine

Friptură Ușoară De Porc Glazurată Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ușor friptura de porc glazurată cu afine. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 206 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Glazurată Cu Afine, Friptură De Porc Savuroasă Cu Glazură De Afine, și Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, sucul de mere, sosul de grătar și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în amestecul de afine. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Puneți deoparte 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați friptura într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Se coace, neacoperit,la 350, timp de 1 oră. Puneți o treime din glazura rămasă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 de minute, ungând de două ori.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista