Friptură uscată cu Salsa de fructe proaspete

Friptura uscată cu Salsa de fructe proaspete ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 196 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de 4 lingurițe de oregano, ceapă, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Salsa De Fructe Proaspete, și Burritos de curcan cu Salsa de fructe proaspete.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 7 ingrediente; frecați uniform peste friptură. Acoperiți și refrigerați 2 ore sau peste noapte.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Pentru a pregăti salsa, combinați ceapa roșie, 2 linguri de suc și 1/2 linguriță de sare, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Combinați mango și următoarele 7 ingrediente (mango prin jalapeo) într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de ceapă; aruncați ușor pentru a combina.
Așezați friptura pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe un platou; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.