Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura tocată, sosul de ciuperci. Această rețetă servește 4. O porție conține 791 calorii, 44G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Steak cu sos de ciuperci (steak aux Champignons), și Sos de friptură și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, usturoiul, sarea și piperul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Apoi, cu mâna, porționați carnea în 8 până la 9 chiftele rotunde, asigurându-vă că nu au o înălțime mai mare de 1/4 inci. Apoi, încălziți o cratiță mare cu uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați prăjiturile condimentate, permițând să gătiți pe fiecare parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. După ce rumeniți ambele părți, terminați la cuptor timp de 4 până la 5 minute pentru o fântână medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
După coacere, scoateți prăjiturile din tigaie și țineți-le pe tejghea; acest lucru va permite cărnii să se odihnească. Apoi, întoarceți tigaia la foc mediu-mare timp de 2 minute. După ce tigaia este din nou fierbinte, adăugați cu grijă coniacul și lăsați lichiorul să se gătească. Apoi adăugați stocul, ciupercile, ierburile și nucșoara și gătiți timp de 3 până la 4 minute, permițând sosului să se reducă la 1 cană volum. După reducerea sosului, scoateți tigaia de pe foc și bateți untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant