Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura tocată, sosul de ciuperci. Această rețetă servește 4. O porție conține 791 calorii, 44G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Steak cu sos de ciuperci (steak aux Champignons), și Sos de friptură și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, usturoiul, sarea și piperul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(recomandat: Catalina)
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Apoi, cu mâna, porționați carnea în 8 până la 9 chiftele rotunde, asigurându-vă că nu au o înălțime mai mare de 1/4 inci. Apoi, încălziți o cratiță mare cu uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați prăjiturile condimentate, permițând să gătiți pe fiecare parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. După ce rumeniți ambele părți, terminați la cuptor timp de 4 până la 5 minute pentru o fântână medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
După coacere, scoateți prăjiturile din tigaie și țineți-le pe tejghea; acest lucru va permite cărnii să se odihnească. Apoi, întoarceți tigaia la foc mediu-mare timp de 2 minute. După ce tigaia este din nou fierbinte, adăugați cu grijă coniacul și lăsați lichiorul să se gătească. Apoi adăugați stocul, ciupercile, ierburile și nucșoara și gătiți timp de 3 până la 4 minute, permițând sosului să se reducă la 1 cană volum. După reducerea sosului, scoateți tigaia de pe foc și bateți untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
7
Se servește cu friptura tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe