Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura tocată, sosul de ciuperci. Această rețetă servește 4. O porție conține 791 calorii, 44G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Steak cu sos de ciuperci (steak aux Champignons), și Sos de friptură și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, usturoiul, sarea și piperul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Apoi, cu mâna, porționați carnea în 8 până la 9 chiftele rotunde, asigurându-vă că nu au o înălțime mai mare de 1/4 inci. Apoi, încălziți o cratiță mare cu uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați prăjiturile condimentate, permițând să gătiți pe fiecare parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. După ce rumeniți ambele părți, terminați la cuptor timp de 4 până la 5 minute pentru o fântână medie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
După coacere, scoateți prăjiturile din tigaie și țineți-le pe tejghea; acest lucru va permite cărnii să se odihnească. Apoi, întoarceți tigaia la foc mediu-mare timp de 2 minute. După ce tigaia este din nou fierbinte, adăugați cu grijă coniacul și lăsați lichiorul să se gătească. Apoi adăugați stocul, ciupercile, ierburile și nucșoara și gătiți timp de 3 până la 4 minute, permițând sosului să se reducă la 1 cană volum. După reducerea sosului, scoateți tigaia de pe foc și bateți untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate