Friptură rotundă și sos II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați friptura rotundă și sosul II. O porție conține 311 calorii, 43G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.09 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, supă de ceapă condensată, friptură rotundă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Rotund simplu măcinat cu sos de ciuperci, Fripturi rotunde cu ciuperci cu aragaz lent și sos, și Friptură Rotundă Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Tăiați grăsimea din friptură și tăiați în numărul dorit de porții.
Într-o tigaie la foc mediu, căutați ambele părți ale fripturii, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Se amestecă crema de supă de ciuperci, supa de ceapă franceză și apă în prăjitor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 2 1/2 ore.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca patru crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot]()
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.