Friptura rotundă Tex-Mex cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Un amestec de țelină, brânză pepper jack, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți; se pune în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase, cu excepția brânzei; se toarnă peste carne de vită. Capac; gatiti la foc mic 8-9 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.