Friptură Rotundă Sauerbraten

Friptură Rotundă Sauerbraten
Runda Steak Sauerbraten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 273 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de frunze de dafin, sos Worcestershire, friptură rotundă de top și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură Rotundă Sauerbraten, Rulouri Rotunde De Friptură, și Friptură rotundă cu găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă carnea feliată și se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Scoateți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Adăugați amestecul de sos și apă și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
5
Se amestecă praful de ceapă, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire, ghimbirul, frunza de dafin și sarea și piperul negru măcinat după gust. Întoarceți carnea în tigaie, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de o oră sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Zahăr BrunZahăr Brun
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
GhimbirGhimbir
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
7
Notă: de asemenea, puteți transfera într-o caserolă și coaceți acoperit la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista