Friptură prăjită din New York cu sos de muștar de vin Port

Friptură prăjită din New York cu sos de muștar de vin Port
Dacă $1.4 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptură prăjită New York Strip cu sos de muștar vin de Port ar putea fi un minunat fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, stoc de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați New York benzi friptură cu sos de ciuperci vin roșu, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și New York benzi fripturi cu sos de muștar hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și așezați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează generos banda din New York peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Încălziți o tigaie de prăjire a metalelor grele pe aragaz la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Adăugați un film de ulei de măsline. Când uleiul începe să emane șuvițe de fum, puneți cu grijă carnea în partea de prezentare a tigaiei în jos și reduceți focul la mediu-înalt; împrăștiați resturile de tăiere în jurul părților sale. Căutați fără a deranja până când carnea este rumenită uniform, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Cu partea de prezentare a cărnii în sus, puneți tigaia de prăjire în cuptor și gătiți până la făcut mediu rar, 140 până la 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați carnea din tigaia de prăjire într-un platou de servire, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească la loc cald timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1
Scoateți și aruncați resturile din tigaia de prăjire și turnați toate, cu excepția unei pelicule subțiri de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șotul și, de îndată ce începe să sfârâie, turnați vinul de port și stocul, amestecând și răzuind cu o lingură de lemn pentru a dizolva depozitele de tigaie. Cu un bici, amestecați crema. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic gol și, câte o bucată pe rând, bateți untul până se topește. Continuați să gătiți până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Opriți focul și amestecați muștarul și presărați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
PortPort
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați sosul într-o cratiță mică pentru a-l menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Descoperiți banda din New York și transferați-o pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Turnați orice sucuri care s-au adunat pe platou în sos, amestecându-l. Cu un cuțit ascuțit, tăiați carnea peste Bob în felii de aproximativ 1/2 inci grosime, aranjându-le suprapuse pe platou. Puneți puțin sos peste carne și treceți restul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista