Friptură prăjită din New York cu sos de muștar de vin Port

Dacă $1.4 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptură prăjită New York Strip cu sos de muștar vin de Port ar putea fi un minunat fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, stoc de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați New York benzi friptură cu sos de ciuperci vin roșu, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și New York benzi fripturi cu sos de muștar hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și așezați un suport în mijloc.
Condimentează generos banda din New York peste tot cu sare și piper.
Încălziți o tigaie de prăjire a metalelor grele pe aragaz la foc mare.
Adăugați un film de ulei de măsline. Când uleiul începe să emane șuvițe de fum, puneți cu grijă carnea în partea de prezentare a tigaiei în jos și reduceți focul la mediu-înalt; împrăștiați resturile de tăiere în jurul părților sale. Căutați fără a deranja până când carnea este rumenită uniform, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Cu partea de prezentare a cărnii în sus, puneți tigaia de prăjire în cuptor și gătiți până la făcut mediu rar, 140 până la 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 de minute.
Transferați carnea din tigaia de prăjire într-un platou de servire, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească la loc cald timp de 10 până la 15 minute.
Scoateți și aruncați resturile din tigaia de prăjire și turnați toate, cu excepția unei pelicule subțiri de grăsime.
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare.
Adăugați șotul și, de îndată ce începe să sfârâie, turnați vinul de port și stocul, amestecând și răzuind cu o lingură de lemn pentru a dizolva depozitele de tigaie. Cu un bici, amestecați crema. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic gol și, câte o bucată pe rând, bateți untul până se topește. Continuați să gătiți până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Opriți focul și amestecați muștarul și presărați sare și piper, după gust.
Transferați sosul într-o cratiță mică pentru a-l menține cald.
Descoperiți banda din New York și transferați-o pe o placă de tăiere.
Turnați orice sucuri care s-au adunat pe platou în sos, amestecându-l. Cu un cuțit ascuțit, tăiați carnea peste Bob în felii de aproximativ 1/2 inci grosime, aranjându-le suprapuse pe platou. Puneți puțin sos peste carne și treceți restul alături.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat