Friptură prăjită cu pui cu sos de țară
Friptura prăjită cu pui cu sos de țară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 504 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare kosher, boia de ardei, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de pui prăjită cu sos de țară, Friptură De Pui Prăjită Cu Sos De Țară, și Friptură de pui prăjită cu sos de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Așezați laptele într-un vas puțin adânc; pune deoparte. Într-un al doilea vas superficial, amestecați făina, piperul măsurat, praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, sarea măsurată și cayenne; pus deoparte.
Așezați 1 bucată de carne de vită pe o tăietură și condimentați Generos ambele părți cu sare și piper. Folosind partea împânzită a unui ciocan de carne, bateți friptura, răsturnând în mod egal ambele părți, până când are o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Transferați pe o farfurie mare sau o foaie de copt. Repetați cu bucățile rămase de carne de vită.Înmuiați 1 bucată de carne de vită în amestecul de făină rezervat, întoarceți-l la strat și scuturați orice exces. Se înmoaie în lapte, se întoarce la strat și se înmoaie în amestecul de făină a doua oară, scuturând orice exces. Reveniți pe farfurie sau pe foaia de copt și repetați cu bucățile rămase.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire, dar nu fumați sau 350 km F pe un termometru prăjit. Între timp, așezați o grătar peste o foaie de copt; pus deoparte.Când uleiul este gata, prăjiți 2 până la 3 bucăți de carne (nu înghesuiți tigaia) până se rumenesc și fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe grătar, se condimentează cu sare și se acoperă ușor cu o bucată de folie de aluminiu pentru a se încălzi. Repetați cu piesele rămase.
Serviți imediat, înăbușit în sos.