Friptură prăjită cu pui cu sos de țară

Friptură prăjită cu pui cu sos de țară
Friptura prăjită cu pui cu sos de țară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 504 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare kosher, boia de ardei, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de pui prăjită cu sos de țară, Friptură De Pui Prăjită Cu Sos De Țară, și Friptură de pui prăjită cu sos de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Așezați laptele într-un vas puțin adânc; pune deoparte. Într-un al doilea vas superficial, amestecați făina, piperul măsurat, praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, sarea măsurată și cayenne; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Așezați 1 bucată de carne de vită pe o tăietură și condimentați Generos ambele părți cu sare și piper. Folosind partea împânzită a unui ciocan de carne, bateți friptura, răsturnând în mod egal ambele părți, până când are o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3
Transferați pe o farfurie mare sau o foaie de copt. Repetați cu bucățile rămase de carne de vită.Înmuiați 1 bucată de carne de vită în amestecul de făină rezervat, întoarceți-l la strat și scuturați orice exces. Se înmoaie în lapte, se întoarce la strat și se înmoaie în amestecul de făină a doua oară, scuturând orice exces. Reveniți pe farfurie sau pe foaia de copt și repetați cu bucățile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire, dar nu fumați sau 350 km F pe un termometru prăjit. Între timp, așezați o grătar peste o foaie de copt; pus deoparte.Când uleiul este gata, prăjiți 2 până la 3 bucăți de carne (nu înghesuiți tigaia) până se rumenesc și fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Se transferă pe grătar, se condimentează cu sare și se acoperă ușor cu o bucată de folie de aluminiu pentru a se încălzi. Repetați cu piesele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Serviți imediat, înăbușit în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista