Friptură Poussin / găină Cornish și cartofi dulci
Friptura Poussin/Cornish găină și cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 3.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 967 calorii. Un amestec de piper, cartofi dulci cântărind aproximativ lire, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Friptură Poussin, Lămâie prăjită poussin cu legume de primăvară, și Găini Cornish prăjite cu condimente cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aceasta este aproape regulat mea ca ceas cina sâmbătă seara. Mi se pare extrem de ușor și relaxant de făcut, deoarece tot ce fac este să cobor, să pun totul în cuptor și apoi să mă întorc la televizorul de sâmbătă seara în pat până când este gata - și apoi, sincer, înapoi din nou.
Dacă gătesc găinile poussins/ Cornish în aceeași tigaie cu cartofii dulci, am tăiat câteva felii de pâine și am pus 1 sub fiecare pasăre în cositor, pentru a absorbi sucurile și a le opri să se scurgă în cartofii dulci, ceea ce, la rândul lor, i-ar împiedica să se rumenească și să se rumenească. Dar, de cele mai multe ori, renunț la pâine (vă puteți imagina cât de bine are gustul mai târziu) și obțineți doar 2 tăvi de prăjire din folie de unică folosință, de mărimea cutiilor de brownie, fiecare și puneți poussins/ găinile Cornish într-una și cartofii dulci în alta și reuinite pe farfurie cu puțin năsturel și un suc de lămâie mai târziu. Trebuie să am muștar englezesc cu. Știu că e o slăbiciune, dar nu una la care sunt dispus să renunț.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Puneți păsările într-o tavă mică de copt sau folie turnând peste 1 lingură de ulei.
Tăiați cartofii dulci necurățați în 2 cuburi de 1/2 inci și puneți-i într-o altă tavă mică de tablă sau folie.
Se toarnă peste cealaltă lingură de ulei și se presară peste condimente, apoi se aruncă totul împreună agitând cositorul.
Gătiti atât poussinele/găinile, cât și cartofii dulci în cuptorul încins preîncălzit timp de 45 de minute.
Puneți fiecare găină poussin/Cornish pe o farfurie, cu o încurcătură de năsturel și cartofii dulci alături.
Se presară cu sare Maldon / kosher, după gust, și spritz cu suc de lămâie și du-te la ea!