Friptură New York cu crustă de Java cu glazură robustă
Friptura New York cu crustă de Java cu glazură Stout ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 3,89 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 de calorii, 9 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. Această rețetă este plăcută de 286 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, ardei cayenne, fripturi new york și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort Fudge cu Glazură Stout, Friptură New York Strip la grătar cu Sos de Bere și Melasă și Tort Stout de Ciocolată cu Glazură de Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Combinați cafeaua, boabele de piper, 1/4 cană de zahăr brun, sare, usturoi, piper cayenne și boia într-un castron mic. Apăsați ferm pe fripturi.
Lăsați fripturile să se odihnească, acoperite, timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Pentru a găti, încălziți uleiul într-o tigaie mare până aproape că afumat.
Adăugați fripturile și prăjiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Nu supraaglomera tigaia. Folosiți 2 tigăi dacă este necesar.
Scoateți fripturile într-o tavă de copt și terminați de gătit în cuptor până la gătirea dorită.
Se scoate pe o placă de tăiat sau un platou și se lasă să se odihnească 10 minute înainte de a tăia felii.
Între timp, aduceți stout-ul la fiert într-o cratiță mică și reduceți cu aproximativ 1/
Luați de pe foc și adăugați untul și 2 linguri de zahăr brun. După ce fripturile s-au odihnit, turnați sucurile de pe masă de tăiat în sos și serviți cu fripturi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.