Friptură Marinată Cubaneză

Friptura marinată cubaneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 3.98 pe portie. O porție conține 431 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, condimente pentru friptură, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Marinată În Stil Cubanez, Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, și Cotlet De Porc Cubanez Marinat Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu; amestecați constant până când semințele devin maro închis și miros prăjite, aproximativ 1 minut. Turnați imediat semințele într-un castron pentru a opri gătitul.
Amestecați semințele de chimen cu suc de portocale, ulei vegetal, condimente pentru friptură, suc de lămâie și oregano într-un bol.
Puneți fripturile într-o pungă mare de plastic resigilabilă, turnați marinata cu suc de portocale peste carne și stoarceți aerul. Sigilați punga și întoarceți-o de mai multe ori pentru a acoperi carnea cu marinată. Refrigerați cel puțin 30 de minute sau mai mult pentru un plus de aromă.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți fripturile din marinadă, scuturând orice exces. Aruncați marinada uzată. Grătați fripturile pe grătarul preîncălzit până când sunt arse pe exterior și încă ușor roz în centre, 6 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus lateral în centrul celei mai groase fripturi ar trebui să citească 145 grade F (65 grade C).
Lăsați fripturile să se odihnească timp de 3 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019