Friptură la grătar și salată de legume cu sos Chipotle Chimichurri

Friptură la grătar și salată de legume cu sos Chipotle Chimichurri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sud-americane, așa că încercați friptura la grătar și salata de legume cu pansament Chipotle Chimichurri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 944 calorii. Pentru $ 8.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, friptură și salată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este minunat. Rețete similare sunt Salată de friptură, legume și Quinoa la grătar cu sos de iaurt-Tahini, Salată de friptură, legume și Quinoa la grătar cu sos de iaurt-Tahini, și Salată de friptură de flanc cu pansament Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Faceți pansament chimichurri: într-un robot de bucătărie, învârtiți toate ingredientele, cu excepția chipotles până când sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Ulei De PiperUlei De Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mic și amestecați chipotles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pregătiți friptura și salata: frecați friptura și dovlecelul cu ulei, apoi presărați cu 1 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, încălziți un grătar la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Friptură la grătar, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați pe o scândură, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute. Între timp, grătați dovleceii și ardeii grași, întorcându-se ocazional, până când apar urme de grătar pe dovlecei (4 minute) și ardeii grași sunt înnegriți (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Puneți ardeii grași într-un castron și acoperiți. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja, tulpina, semințele și zarurile. Feliați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri, apoi tăiați bucățile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
BoabeBoabe
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Tăiați dovleceii în jumătate pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
9
Aruncați salata într-un castron cu jumătate din pansament, apoi împărțiți-o între farfurii. Împărțiți dovleceii, ardeii grași, friptura și feliile de avocado între farfurii, apoi stropiți chimichurri rămași deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Ardei GrasArdei Gras
ChimichurriChimichurri
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Salată VerdeSalată Verde
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se ornează cu ridichi și se condimentează cu mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RidicheRidiche
11
* Silverskin este țesutul conjunctiv subțire și strălucitor din exteriorul cărnii care devine strâns atunci când gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
12
Scoateți-l cu un cuțit ascuțit sau cereți unui măcelar să o facă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista