Friptură La Grătar Și Salată De Legume

Friptură La Grătar Și Salată De Legume
Friptura la grătar și salata de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 25 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 46 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica lite balsamic vinaigrette dressing, ardei, roșii, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură la grătar și salată de legume de vară, Salată de friptură, legume și Quinoa la grătar cu sos de iaurt-Tahini, și Salată de friptură, legume și Quinoa la grătar cu sos de iaurt-Tahini.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Rezervați 1/3 cană de pansament.
3
Periați pansamentul rămas pe friptură și tăiați părțile laterale ale ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FripturăFriptură
4
Așezați friptura și ardeii, îmbrăcând părțile în jos, pe grătarul grătarului. Grătar 10 min. sau până când friptura este de coacere medie (160F), întorcând friptura după 5 min. (Nu este nevoie să transformați ardeii.) Între timp, acoperiți 4 farfurii de servire cu salată verde; se acoperă cu roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
TomateTomate
ArdeiArdei
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri; tăiați ardeii în fâșii. Aranjați carnea și ardeii peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CarneCarne
6
Stropiți cu pansament rezervat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista