Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt Balsamic
Friptura la grătar și ceapa cu sos de unt rozmarin-Balsamic este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fripturi de benzi din New york, ceapă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola, și Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șalota tocată și gătiți până devine translucidă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați oțet și rozmarin și fierbeți până la sirop și reduceți la 1/2 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se ia de pe foc (sosul balsamic se va separa așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Curățați ceapa dulce, apoi tăiați-o în rondele groase de 1/2 inch. Frigarui orizontal cu scobitori pentru a se pastra intact. Cojiți șalotele; tăiați pe jumătate pe lungime. Tăiați capetele rădăcinii și vârfurile prazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Tăiați pe jumătate pe lungime; clătiți pentru a îndepărta murdăria. Tăiați capetele rădăcinii de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
7
Așezați ceapa dulce, șalota, prazul și ceapa verde pe foaia de copt cu margini și stropiți cu ulei; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapă Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
9
Presărați fripturile cu sare și piper. Grătiți ceapa dulce, șalota, prazul și ceapa verde până se înmoaie, întorcându-se des, aproximativ 5 minute pentru ceapa verde și 10 minute pentru ceapa dulce, șalota și prazul. Mutați ceapa în partea mai rece a grătarului pentru a vă încălzi. Fripturi la grătar la coacerea dorită, aproximativ 7 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapă Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Transferați fripturile și ceapa pe platou; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
11
Scoateți crenguțele de rozmarin din sosul balsamic; adăugați suc de portocale și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Scoateți cratița de pe foc; adăugați restul de 2 linguri de unt răcit și bateți până se topește și sosul este neted. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.