Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt Balsamic

Friptura la grătar și ceapa cu sos de unt rozmarin-Balsamic este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fripturi de benzi din New york, ceapă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola, și Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin.
Instrucțiuni
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Adăugați șalota tocată și gătiți până devine translucidă, aproximativ 2 minute.
Adăugați oțet și rozmarin și fierbeți până la sirop și reduceți la 1/2 cană, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc (sosul balsamic se va separa așa cum este).
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Curățați ceapa dulce, apoi tăiați-o în rondele groase de 1/2 inch. Frigarui orizontal cu scobitori pentru a se pastra intact. Cojiți șalotele; tăiați pe jumătate pe lungime. Tăiați capetele rădăcinii și vârfurile prazului.
Tăiați pe jumătate pe lungime; clătiți pentru a îndepărta murdăria. Tăiați capetele rădăcinii de ceapă verde.
Așezați ceapa dulce, șalota, prazul și ceapa verde pe foaia de copt cu margini și stropiți cu ulei; arunca.
Se presară sare și piper.
Presărați fripturile cu sare și piper. Grătiți ceapa dulce, șalota, prazul și ceapa verde până se înmoaie, întorcându-se des, aproximativ 5 minute pentru ceapa verde și 10 minute pentru ceapa dulce, șalota și prazul. Mutați ceapa în partea mai rece a grătarului pentru a vă încălzi. Fripturi la grătar la coacerea dorită, aproximativ 7 minute pe parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile și ceapa pe platou; acoperi.
Scoateți crenguțele de rozmarin din sosul balsamic; adăugați suc de portocale și aduceți la foc mic.
Scoateți cratița de pe foc; adăugați restul de 2 linguri de unt răcit și bateți până se topește și sosul este neted. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Stropiți puțin sos peste fripturi și ceapă.
Serviți, trecând sosul rămas separat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.