Friptură la grătar cu orez roșu de roșii

Friptură la grătar cu orez roșu de roșii
Friptura la grătar cu orez roșu de roșii este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 573 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți friptură de fustă, sos de paste Margherita neted, suc de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură la grătar de rozmarin cu gem de roșii, Friptură la grătar și castron de orez, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri de ulei, 2 lingurițe de bulion cu aromă de vită Knorr și suc de ananas într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați friptura; întoarceți-vă la strat. Închideți punga și marinați la frigider cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Încălziți restul de 1 lingură ulei de 3 litri la foc mediu-mare și gătiți orezul, amestecând frecvent, 3 minute sau până când orezul este auriu. Se amestecă sosul de Paste, rămânând 1 linguriță de bulion, 1-1 / 2 căni de coriandru, apă și mazăre și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți acoperit, amestecând ocazional, 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Sos De PasteSos De Paste
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada. Grătar sau friptură la grătar la coacerea dorită. Aranjați friptura și orezul pe platoul de servire și presărați cu restul de 1/2 cană de coriandru. Timp de preparare: 15 Minute Timp de preparare: 30 Minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista