Friptura la grătar cu orez roșu de roșii este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 573 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți friptură de fustă, sos de paste Margherita neted, suc de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură la grătar de rozmarin cu gem de roșii, Friptură la grătar și castron de orez, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 linguri de ulei, 2 lingurițe de bulion cu aromă de vită Knorr și suc de ananas într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați friptura; întoarceți-vă la strat. Închideți punga și marinați la frigider cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Încălziți restul de 1 lingură ulei de 3 litri la foc mediu-mare și gătiți orezul, amestecând frecvent, 3 minute sau până când orezul este auriu. Se amestecă sosul de Paste, rămânând 1 linguriță de bulion, 1-1 / 2 căni de coriandru, apă și mazăre și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți acoperit, amestecând ocazional, 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și Morcovi
Sos De Paste
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Kg Tortillas De Maíz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada. Grătar sau friptură la grătar la coacerea dorită. Aranjați friptura și orezul pe platoul de servire și presărați cu restul de 1/2 cană de coriandru. Timp de preparare: 15 Minute Timp de preparare: 30 Minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.