Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit

Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit
Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 10,88 USD pe porție. O porție conține 2218 calorii, 81G de proteine, și 173g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ancho chile, ardei gras, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptură la grătar și ciuperci Kabobs cu sos de brânză albastră, Hot Dog trei moduri-piper gem / sos de Chili, Bourbon ceapa caramelizate și picant roșii savura, și Brânză la grătar cu ciuperci cu ceapă balsamico - caramelizată.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, usturoiul, ardeii iute și coaja de var într-un vas mare de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați friptura și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte. Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți friptura din marinată, condimentați cu sare și piper și grătați timp de 2 până la 3 minute pe ambele părți până se rumenesc și fierte până la o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați să se odihnească 5 minute și feliați pe părtinire în felii groase de 1/2 inch. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați 8 tortilla pe o suprafață de lucru plană. Top fiecare tortilla cu 2 uncii de cheddar. Împărțiți ceapa și friptura peste brânză. Zdrobiți 1 uncie de brânză albastră deasupra fripturii. Stivați tortilele pentru a face 4 (2 straturi) quesadillas și acoperiți fiecare cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Ungeți blaturile cu ulei de măsline și presărați cu aproximativ 1/2 linguriță de pulbere ancho chile. Transferați cu grijă quesadilele pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți fiecare cu o bucată mare de gust de ciuperci deasupra și garnisiți cu cilantro tocat și sos de ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet. Se amestecă oțetul, cimbrul și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Puneți ardeii, ceapa, chipotul, sucul de lămâie și mierea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Ingrediente

1ancho chile, tocat grosierancho chile, tocat grosier4creveți și cu veneAncho chile pulbereAncho chile pulbere23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză albastră, sfărâmatăbrânză albastră, sfărâmată1Noua chile mexicană, tocată grosierNoua chile mexicană, tocată grosier2Bucăți de caramele Heath Barpiure de chipotlepiure de chipotle4creveți și cu veneCoriandru tocatCoriandru tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de flancfriptură de flanc126-inchTortilla de făină (6 inci) Tortilla de făină (6 inci)12 lingurițe de pudră de usturoicimbru proaspăt tocat măruntcimbru proaspăt tocat mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin6cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1var, zested și tocat grosiervar, zested și tocat grosier6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci (cremini, shiitake, stridii) tocate grosierciuperci (cremini, shiitake, stridii) tocate grosier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel tocat finpătrunjel tocat fin2ardei grași roșii, prăjiți, curățați, însămânțați și tocați grosierardei grași roșii, prăjiți, curățați, însămânțați și tocați grosier33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa rosie tocataceapa rosie tocata2ceapă roșie, decojită și feliată subțireceapă roșie, decojită și feliată subțire4creveți și cu veneSare și piperSare și piper4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinat, după gustSare și piper proaspăt măcinat, după gust4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cheddar alb, ras grosiercheddar alb, ras grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista