Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit

Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit
Friptură la grătar cu ceapă caramelizată, brânză albastră, gust de ciuperci sălbatice și sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 10,88 USD pe porție. O porție conține 2218 calorii, 81G de proteine, și 173g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ancho chile, ardei gras, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptură la grătar și ciuperci Kabobs cu sos de brânză albastră, Hot Dog trei moduri-piper gem / sos de Chili, Bourbon ceapa caramelizate și picant roșii savura, și Brânză la grătar cu ciuperci cu ceapă balsamico - caramelizată.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, usturoiul, ardeii iute și coaja de var într-un vas mare de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Adăugați friptura și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte. Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți friptura din marinată, condimentați cu sare și piper și grătați timp de 2 până la 3 minute pe ambele părți până se rumenesc și fierte până la o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Lăsați să se odihnească 5 minute și feliați pe părtinire în felii groase de 1/2 inch. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați 8 tortilla pe o suprafață de lucru plană. Top fiecare tortilla cu 2 uncii de cheddar. Împărțiți ceapa și friptura peste brânză. Zdrobiți 1 uncie de brânză albastră deasupra fripturii. Stivați tortilele pentru a face 4 (2 straturi) quesadillas și acoperiți fiecare cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6
Ungeți blaturile cu ulei de măsline și presărați cu aproximativ 1/2 linguriță de pulbere ancho chile. Transferați cu grijă quesadilele pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți fiecare cu o bucată mare de gust de ciuperci deasupra și garnisiți cu cilantro tocat și sos de ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet. Se amestecă oțetul, cimbrul și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Puneți ardeii, ceapa, chipotul, sucul de lămâie și mierea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Ingrediente

1ancho chile, tocat grosierancho chile, tocat grosier4creveți și cu veneAncho chile pulbereAncho chile pulbere22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză albastră, sfărâmatăbrânză albastră, sfărâmată1Noua chile mexicană, tocată grosierNoua chile mexicană, tocată grosier2Bucăți de caramele Heath Barpiure de chipotlepiure de chipotle4creveți și cu veneCoriandru tocatCoriandru tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfriptură de flancfriptură de flanc126-inchTortilla de făină (6 inci) Tortilla de făină (6 inci)11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocat măruntcimbru proaspăt tocat mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin6cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1var, zested și tocat grosiervar, zested și tocat grosier680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci (cremini, shiitake, stridii) tocate grosierciuperci (cremini, shiitake, stridii) tocate grosier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel tocat finpătrunjel tocat fin2ardei grași roșii, prăjiți, curățați, însămânțați și tocați grosierardei grași roșii, prăjiți, curățați, însămânțați și tocați grosier32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceapa rosie tocataceapa rosie tocata2ceapă roșie, decojită și feliată subțireceapă roșie, decojită și feliată subțire4creveți și cu veneSare și piperSare și piper4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinat, după gustSare și piper proaspăt măcinat, după gust454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcheddar alb, ras grosiercheddar alb, ras grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista