Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar ? Friptura italiană cu ardei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 228 de calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 2,41 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de piper, friptură de mușchi de vită, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85% . Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) , friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) și friptură de piper chinezesc ( Carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 1/2 linguriță de condimente italiene, 1/4 de linguriță de sare și 1/4 de linguriță de piper. Frecați amestecul peste ambele părți ale fripturii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ardeii, ceapa și usturoiul în ulei până când legumele devin crocante și fragede. Se amestecă roșiile și condimentele italiene rămase, sare și piper. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc. Se amestecă cu oțet; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Puneți friptura pe o tigaie acoperită cu spray de gătit. Se prăjesc la 4-6 inchi de la căldură timp de 4-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°) .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii; se serveste cu amestec de legume.
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.