Friptură Hibachi

Friptură Hibachi
Friptura Hibachi este o fără gluten felul principal. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 760 calorii, 64G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 minute. Un amestec de unt, sos de soia, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Friptură Hibachi, Sos Retro Hibachi pentru friptură, și Pansament Cu Ghimbir Hibachi.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateUșor
Gata În1 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Revista