Friptură friptă cu cremă de hrean
Friptura friptă cu cremă de hrean este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână, hrean îmbuteliat, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Friptură Friptă Cu Sos De Hrean, Friptură De Fustă Friptă Cu Sos De Scufundare De Hrean, și Kebab de creveți fript cu sos de smântână cu hrean-ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Rack de ulei de o tigaie broiler.
Se usucă friptura și se presară peste tot cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Friptură de friptură pe raft de tigaie broiler 3 inci de la căldură 4 la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 5 minute.
Amestecați smântâna, hreanul și restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mic și serviți cu friptură.