Friptură Florentină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura florentină. O porție conține 808 calorii, 66g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de șalotă, unt, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Friptură Florentină, Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, și Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată.
Instrucțiuni
Scoateți fripturile din frigider și lăsați-le să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 până la 60 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Într-o tigaie mare de saut, topiți 1 lingură de unt la foc mediu și când este fierbinte, adăugați șalotele și gătiți timp de 1 până la 2 minute sau până se înmoaie.
Adăugați spanacul în tigaie și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând sau până când spanacul se ofilește. Nu lăsați - o să devină prea moale.
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți-o pentru a se încălzi și puneți-o deoparte.
Într-o tigaie mică de saut, încălziți restul de 1/2 lingură de unt la foc mediu-mic și gătiți usturoiul timp de 2 până la 3 minute sau până când începe să se rumenească. Pune deoparte.
Presărați ușor fripturile cu sare și piper.
Într-o altă tigaie mare saut saut, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și când este foarte fierbinte, prăjiți fripturile timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile într-o tigaie și prăjiți timp de 3 până la 4 minute sau până când abia mediu-rare.
Scoateți fripturile din cuptor și porniți broilerul.
Scurgeți lichidul din spanac și întindeți spanacul într-o tigaie pentru pui. Puneți fripturile deasupra spanacului și apoi acoperiți fiecare friptură cu usturoiul și untul.
Presărați o lingură de brânză peste fiecare friptură și fierbeți timp de 1 până la 2 minute sau până când brânza se topește și se rumeneste ușor.
Lăsați friptura să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. Împărțiți între 2 plăci.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Format ca bucătar profesionist, în prezent ocupă funcția de vicepreședinte al companiei. Fritsch locuiește în Chicago. Vizitați mortons. com. Mary Goodbody este un scriitor alimentar cunoscut la nivel național, consultant și editor de cărți de bucate care a lucrat la mai mult de șaizeci de cărți. Locuiește în Connecticut.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat